En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Genel amacı insanoğluın binayı zarar görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal aldatmaır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri kötüdaki şekilde sıralanabilir:

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak süflida mahal kayran illere görev vermekteyiz.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen sistem sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin arama altına tuzakınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tenha katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Mono blok beden örgüsı cenah sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlamlanmaktadır.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı esna otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olur.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz peklik derecelerine rabıtalı olarak bileğişmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bandajlamda değhizmetmektedir.

Bu baplar asliye olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye geçim ve yaraşıklı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page